jijzelfIk wens je geen succesdoelen maar iets anders toe: je favoriete gevoel!

Ik ben er al wel een beetje klaar mee.

Al die lijstje over goeie voornemens, frisse starts, opnieuw beginnen. Ik word er een beetje moe van.

Ook omdat bekend is dat tegen de tijd dat het februari is, bijna niemand zich maar aan die voornemens houdt. Goede voornemens werken om allerlei redenen niet, een van de voornaamste is dat je geen plan hebt. Als je je leven woopt kun je dat plannen maken vergemakkelijken door ook rekening te houden met wat je gaat doen als het niet lukt. Maar toch.

Ja, doelen stellen helpt. Toch ga ik je nu niet aanraden om je succesdoelen voor 2021 vast te stellen. Ik wens je iets heel anders toe, namelijk dat je je in 2021 maar vaak mag voelen zoals je je het liefst voelt.

 

Wat is je favoriete gevoel? Dat je dat gevoel maar vaak mag hebben in dit nieuwe jaar.

Weet je wat jouw favoriete gevoel is?

Heb je geen idee hoe je je het liefst voelt? Dan is het misschien een goed idee om dat voor jezelf uit te zoeken. Ikzelf hou vooral van kalm zijn. Kalm betekent: niet in beroering, vrij van onrust, in rust en evenwicht. Ik doe het ervoor. Want als ik mijn favoriete gevoel heb, kan ik bergen verzetten. Ik word er blij van, en dankbaar.

Hoe krijg je dat gevoel?

Het mooie van een gevoel is dat je het kunt oefenen. Je hoeft er niks speciaals voor te doen, je hebt er geen anderen bij nodig, je hoeft jezelf geen doelen te stellen. Je kunt simpelweg voelen hoe je je voelt. Veel denken aan jouw favoriete gevoel helpt. En als je het voelt, observeren waar je dat gevoel dan precies voelt, in je buik, je keel, je borst, ergens anders?

Je favoriete gevoel heb je al, je moet het alleen opzoeken. En hoe vaker je dat doet, des te gemakkelijker wordt het om je ook zo te voelen.

Gevoel gevonden?

Dan wordt de rest gemakkelijk. Of minder belangrijk. Of kun je de rest er wel bij hebben. Als je je nu goed voelt, dan komt de rest vanzelf. Dat is wat ik je wens voor dit nieuwe jaar: veel momenten van jouw favoriete gevoel!

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie