jijzelfStraks komen ze erachter dat ik het helemaal niet kan...

Straks komen ze erachter dat ik het helemaal niet kan. En als ik te veel vragen stel, denken ze dat ik niet geschikt ben om een promotie te doen.

Herkenbaar?

Dan is de kans levensgroot dat je last hebt van het impostersyndroom. Heel erg veel promovendi hebben er last van. In dit TED-filmpje wordt uitgelegd wat het impostersyndroom is en hoe je er op een goede manier mee om kunt gaan.

Bijna iedereen heeft er last van

Weet dat dat zo is, dat alleen al kan helpen om je imposter-gedachten in perspectief te plaatsen en minder serieus te nemen. In het boek Playing Big dat ik al eens noemde, vind je veel praktische tips.

Enneh… ter geruststelling: ik weet dat je géén imposter bent, anders had je het nooit tot promovendus geschopt!

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie