Louter Promoveren helpt je succesvol en op tijd promoveren.

Beluister hier mijn podcast.

blank

Louter uitroepteken

Ik ben Arjenne Louter, en ik help je om succesvol en op tijd te promoveren. Deze website staat vol met tips en nuttige zaken die je nét dat steuntje in de rug geven om op een prettige manier aan het werk te zijn. En om ervoor te zorgen dat je af en toe ook eens pauze neemt.

Het grote probleem bij een promotie is vaak niet zozeer wat je moet doen, maar hoe je dat aanpakt. Hoe kun je het slimst plannen, het beste schrijven, het snelst lezen, het handigst overzicht houden over je literatuur? Hoe zorg je dat je goeie gesprekken krijgt met je begeleider, dat je de feedback krijgt die je nodig hebt? Hoe kom je verder als je ’t niet zit zitten? Hoe hou je een leven naast je promotie, hoe zorg je dat je promotie leuk en doenlijk blijft?

De inhoud van je promotie is meestal niet het probleem, het proces is een veel groter struikelblok. Dat is precies waar ik bij help. Met antwoord geven op die hoe-vraag, met praktische handvatten bij de struikelblokken die je als promovendus tegenkomt.

Waarom ik dat doe?

Omdat ik het leuk vind en er rete-goed in ben. Vraag maar aan iemand die met me gewerkt heeft. Sinds ik startte in 2008 zijn dat er al een paar duizend.

Ik deed ook onderzoek onder (buiten-)promovendi en schreef daarover op LinkedIn: over de wensen en frustraties van buitenpromovendi en over hoe de de begeleiding van promovendi beter kan.

Ben afgestudeerd als taalbeheerser (of tegenwoordig communicatiekundige) aan de Universiteit Utrecht. Heb ervaring als docent en onderzoeker in academische vaardigheden aan bijna alle universiteiten en hogescholen. Leerde in het bedrijfsleven schrijfmethodes die ze op de universiteit niet kennen. Weet waarom het belangrijk is je promotie als een project te zien en te plannen. Snapt waarom je als promovendus een leeg hoofd moet hebben om je werk te kunnen doen. Weet ook hoe je dat voor elkaar krijgt. Kent de universitaire wereld van binnen en van buiten. Is procesbegeleider. Weet als mediator hoe je conflicten oplost en coacht door juist niet te veel te praten. Beoefent Zhineng Qigong ter ontspanning.

 

Omdat ik buitenstaander ben, kun je met mij méér bespreken dan met iemand die ín de academische wereld zit.

 

Ik geef (online) trainingen, workshops, proefschriftschrijfdriedaagses, help je om meters te maken, geef keynotes en praktische tips. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op. Of vraag de 321 #promotietips aan door je in te schrijven voor mijn gratis eBook, dan kun je je daarna opgeven voor een promotie-succes-sessie. Ga ik 1-op-1 met je in gesprek over wat jij nodig hebt.