Online schrijfcursus voor promovendi

Vijf nieuwe webinars om uit te pakken.

blank

Gebruik de tijd thuis en achter je computer goed

Minimale input & maximaal resultaat

 

De kans is groot dat je op dit moment op jezelf aangewezen bent als het om schrijven gaat én dat je veel tijd achter je computer doorbrengt. Daarom geen beter moment om een online schrijfcursus te volgen dan nu!

Heb je van je cursus academic writing geleerd, maar merk je dat je nog steeds worstelt met schrijven, dat het langer duurt dan je wilt, moeizaam gaat en dat de tekst toch niet wordt zoals je graag zou willen? Dan is deze cursus over het schrijfproces precies wat je nodig hebt.

Je ontvangt vijf online webinars over een essentieel onderdeel van het schrijfproces. Als je de webinars hebt bekeken, heb je alle informatie om efficiënt, effectief en met plezier te schrijven. En ben je je eigen schrijfbegeleider geworden en hebt het ontbrekende puzzelstuk om grip op je schrijfproces te krijgen.

blank

Schrijfproces

In het eerste webinar staat het schrijfproces centraal. Hoe ziet jouw schrijfproces eruit? Hoe schrijven goede schrijvers en wat kun je daar van leren? Plus een onmisbare tool die je helpt om je gedachten helder te krijgen.

Literatuur

Hoe zorg je dat je niet verdwaalt in al je literatuur? Hoe weet je of je voldoende gelezen hebt? En misschien nog wel belangrijker: hoe schrijf je op een goede manier over wat je gelezen hebt? Handige stappenplannen inbegrepen.

Structuur

Een goede structuur aanbrengen in je tekst is een kunst op zich. In dit webinar leer je 2 manieren om zeker te weten dat de structuur van je tekst op orde is en er een heldere lijn in je verhaal zit.

Alinea's en zinnen

In dit webinar staan alinea’s en zinnen centraal. Beide zijn belangrijke bouwstenen in je tekst. Wat zijn de regels, hoe zorg je ervoor dat je alinea’s en zinnen kloppen?

De puntjes op de i

In het laatste webinar zetten we de puntjes op de i en krijg je extra tips en handvatten om je tekst te optimaliseren. Ook leer je wat je kunt doen als het schrijven eens een keertje niet loopt zoals je graag zou willen of als je vastloopt.

Extra optie

Als je wilt kun je na afloop van de training een uur individuele schrijfcoaching krijgen. Zodat we nog eens stil kunnen staan bij jouw teksten en jouw specifieke vragen. Omdat je mee doet aan deze online training kan dat tegen een sterk gereduceerd tarief. Klik hier als je daar gebruik van wilt maken.

VERBETER JE SCHRIJFVAARDIGHEID EN JE WETENSCHAPPELIJKE TEKSTEN

Wat kun je na afloop van deze online training?

Met deze 5 webinars krijg je precies die hoeveelheid kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je eigen schrijfcoach- en begeleider te zijn. Je weet hoe je het schrijven aan moet pakken, kunt controleren of je tekst in orde is, hebt handvatten als je vastloopt en weet wat je moet doen als je het even niet meer ziet zitten. Je zult geen last meer hebben van writers block en hebt grip op je schrijfproces.

Precies wat je in deze tijd nodig hebt.

Deze schrijfcursus is iets anders dan een cursus academic writing: daar leer je hoe het eindresultaat eruit moet zien en waar je op moet letten, in deze cursus leer je hoe je daar komt. De cursussen zijn complementair.

Hoe zit het praktisch?

De online training kun je op elk moment beginnen. Zodra je je inschrijft, krijg je toegang tot de webinars, zodat je die in je eigen tempo door kunt nemen.

Wat is je investering?

Deze training kost 545 euro. Daar hoeft geen btw over betaald te worden. Bovendien krijg je handige hand-outs die je als naslagwerk kunt gebruiken.

En het grote voordeel: je houdt toegang tot de webinars. Zodat je op elk gewenst moment je kennis weer kunt opfrissen – bijvoorbeeld als je na een periode van andere werkzaamheden weer gaat schrijven.

Waarom deze training?

Al meer dan 10 jaar verzorg ik de proefschriftschrijfdriedaagse. Omdat die een tijdlang niet door kon gaan, heb ik deze online variant ontwikkeld, zodat je tóch kunt proeven van de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens de proefschriftschrijfdriedaagse. Gewoon vanuit huis, vanaf je eigen computer. Voor een fractie van de prijs van de driedaagse.

Uiteraard kunnen deze 5 webinars niet de gehele proefschriftschrijfdriedaagse vervangen – die duurt niet voor niets 3 dagen – maar de allerbelangrijkste onderdelen, de essentie krijg je aangereikt. Zo kun je met minimale input het maximale uit je schrijftijd halen. En krijgt je schrijven een enorme boost en jij weer nieuwe schrijfmotivatie!

Toch liever de hele proefschriftschrijfdriedaagse meemaken? Schrijf je dan in voor de driedaagse van 24-27 april. De keuze is aan jou.