In het individuele programma ‘Meters Maken’ leer je – de naam zegt het al – meters te maken. Wat daar voor nodig is, is per persoon verschillend. Soms zul je méér moeten doen, heel vaak zul je minder moeten gaan doen. Maar dan wel op een slimmere manier. Energie-management speelt daar een belangrijke rol in.

 

Meters Maken

 

 

 

 

 

 

Meters Maken bestaat uit verschillende onderdelen: online leren, daadwerkelijk bij elkaar komen, accountability, contact via skype, ondersteuning van een groep, hands on coaching. De combinatie daarvan is bewezen effectief.

Het programma duurt 5 maanden. Omdat je tijd nodig hebt om je nieuwe manieren van doen en nieuwe manieren van denken eigen maken. Iets weten betekent namelijk niet dat je het ook kúnt of doet. Daar is oefening voor nodig. Die krijg je in die 5 maanden.

blankOf het programma bij jou past en of wij een goede match zijn, wordt pas helder na persoonlijk contact. Daarom hebben we vooral altijd een zogenaamde ‘katalysatorsessie’, een telefonische sessie waarin we kijken wat je nodig hebt en of het een goed idee is dat we met elkaar aan de slag gaan. Als dat niet het geval is, is dat geen enkel probleem. De sessie werkt sowieso als katalysator voor je: je krijgt helder wat je kunt doen om van je promotie een succes te maken.

Wat zeggen eerdere deelnemers over hun ervaringen met Meters Maken?

Wil je meer weten of ben je benieuwd of Meters Maken iets voor je is? Neem contact met me op en wellicht plannen we dan een  katalysatorsessie in.