jijzelf

Heb jij ook dat gevoel? Dat je het altijd druk hebt? Dat je nooit tijd genoeg hebt voor de dingen die je écht belangrijk vindt, dat je niet toekomt aan datgene wat je het liefst zou willen doen?

Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben het gevoel altijd druk te zijn. En promovendi zijn daar geen uitzondering op. Liever gezegd: ik ken eigenlijk bijna geen promovendus die het niet druk heeft.

Maar is dat wat je wilt, altijd druk zijn? Wat doet dat met je? En hoe kun je zorgen dat je het niet meer druk hebt? Tony Crabbe – een bedrijfspscycholoog – schreef het boek ‘Nooit meer te druk’.

 

Waarom heb ik het altijd druk

 

Ik heb het zelf nog niet gelezen, maar kwam wel deze TEDTalk van hem tegen.

 

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien

Wat ga jij doen om het minder druk te krijgen? Wat zijn jouw belangrijke waarden op basis waarvan je je keuzes maakt? Neem wat tijd om die voor jezelf op een rijtje te zetten, ik garandeer je dat het je veel gaat opleveren!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.   

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie