jijzelf

‘Ik heb veel last van perfectionisme,’ liet Martine me weten. ‘Ik heb intussen al een heleboel stappen gezet om dat meer los te laten en daardoor voel ik me een stuk beter en werk ik prettiger. Een tijdje terug kwam een vriendin met het volgende manifesto; ik heb het intussen geplastificeerd naast me liggen. Mij helpt het!’

 

THE CULT OF DONE MANIFESTO
Bre Pettis and Kio Stark

 • There are three states of being.
  Not knowing, action and completion.
 • Accept that everything is a draft.
  It helps to get done.
 • There is no editing stage.
 • Pretending you know what you’re doing
  is almost the same as knowing what you
  are doing, so just accept that you know
  what you’re doing even if you don’t
  and do it.
 • Banish procrastination. If you wait more
  than a week to get an idea done, abandon it.
 • The point of being done is not to finish but
  to get other things done.
 • Once you’re done you can throw it away.
 • Laugh at perfection. It’s boring and keeps
  you from being done.
 • People without dirty hands are wrong.
  Doing something makes you right.
 • Failure counts as done. So do mistakes.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.    

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie