motivatie/inspiratie

Veel promovendi vertellen me dat ze het druk hebben, veel uren maken, vaak ’s avonds en in het weekend werken. En vertellen me met droge ogen dat ze onder die druk het beste presteren.

Degenen die me al wat langer volgen of die intensiever met me samenwerken – bijvoorbeeld in het traject Meters Maken – weten dat ik juist ben van het mínder werken in plaats van meer, van zorgen voor een leeg hoofd, van ruimte in je agenda, van realistisch plannen, van vrije tijd. Omdat je dan juist veel betere prestaties levert.

Waarom dat dat zo is? Creativiteit – essentieel voor je promotie – heeft tijd en ruimte nodig. In dit filmpje wordt dat heel mooi geïllustreerd.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Heb je hulp nodig om meer rust te vinden en ruimte te scheppen in je agenda? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.    

 

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie