schrijven

Soms heb je weinig toe te voegen aan wat anderen schrijven. Dat is nu ook het geval. In dit artikel vind je informatie over het belang van met de hand schrijven. Gewoon schrijven met pen en papier. In het artikel wordt duidelijk dat met de hand schrijven bijvoorbeeld helpt om meer ideeën te genereren en om helder te denken.

Combineer dat met de techniek van free writing waar ik al vaker over heb geschreven, en je begrijpt waarom je het jezelf eigenlijk niet kunt veroorloven om niet te free-writen. Met andere woorden: ga er vanaf NU mee aan de slag, pak pen en papier, zet een timer, en schrijf 15 minuten. Doe dag dagelijks, en je zult zien wat een verschil dat gaat maken.

Weer even opfrissen wat free writing ook al weer is? Kijk naar dit youtube-filmpje en het zal je onmiddellijk weer duidelijk zijn.

 

(klik op deze link als de video niet werkt).

En ga dus gewoon met pen en papier aan de slag. Het werkt beter dan achter je computer zitten.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie