jijzelfJuist nu je veel thuis bent en binnen zit is bewegen heel belangrijk.

Juist nu je veel thuis bent en binnen zit, is het belangrijk om te blijven bewegen. In dit blog vijf beweegtips. Van fit20. En ja, ik ben enorm bevooroordeeld, mijn man heeft een fit20 studio. En ik train zelf al jaren – nog vóór dat mijn man een studio had of zelfs maar van fit20 gehoord had – bij fit20. Dus zijn dit objectief gezien de allerbeste oefeningen die je kunt doen? Geen idee. Ik heb daar nooit onderzoek naar gedaan. Maar anderen wel. Zijn het oefeningen die je in korte tijd kunt doen en waar je veel aan hebt? Absoluut.

Wat is fit20?

Fit20 is een vorm van high intensity training die heel veel meer met je doet dan alleen kracht opbouwen. Als je er meer over wilt weten, dan kun je daar hier over lezen.

Maak gebruik van het noodrantsoen

Ze hebben een ‘noodrantsoen’ in de aanbieding, waardoor je in korte tijd heel effectief traint. De trainingen worden gegeven door Bram Kroeske, hoofd training en ontwikkeling. Hier introduceert hij zichzelf en de training. 

 

Het eerste noodrantsoen is voor je beenspieren. En een interessant weetje: je beenspieren zijn van invloed op het functioneren van je brein. Bram legt het uit.

Het tweede noodrantsoen zijn verschillende vormen van push-ups. In het derde noodrantsoen ga je met je buikspieren aan de slag. Vervolgens komen je rugspieren aan bod. En nog eentje voor je billen en de buitenkant van je bovenbenen.

Het grote voordeel: effectief en binnen de 20 minuten gepiept. En het vergroot ook nog eens je veerkracht. Extra belangrijk in deze roerige tijd. Want hoe meer veerkracht, hoe makkelijker je met stressvolle situaties om kunt gaan. 

Is deze manier van trainen niks voor je? Ik hoor graag hoe jij in beweging blijft en wat voor jou werkt.

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie