jijzelf

Het blijft voor veel promovendi ongrijpbaar. Hoe kan het toch dat ik niet gelukkig ben? Ik ben vol idealen en  ideeën begonnen aan m’n promotie, had er ontzettende zin in, en nu ik eenmaal en tijdje bezig ben, merk ik dat ik er eigenlijk helemaal niet zo gelukkig van word als dat ik dacht. Hoe kan dat toch?

Een van de belangrijke sleutelwoorden hierin is balans: balans tussen werken en ‘spelen’, vrije tijd. Zorgen dat je genoeg leuke dingen doet. In de blog van vorige week (zie ) schreef ik daar al over.

Toen ik nog wat verder speurde, ontdekte ik dat er al sinds 1938 een studie loopt naar wat geluk is en wat ons gelukkig maakt. In het volgende filmpje vertelt Robert Waldinger erover.  Laat je er door inspireren!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.

 

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie