motivatie/inspiratie

Heb jij dat ook, dat gevoel dat als het nieuwe jaar start, dat er dan weer allerlei nieuwe kansen en mogelijkheden zijn? Dat je als het ware een frisse start kunt maken? Het oude achter je kunt laten, alles anders kunt gaan doen?

Het vervelend is dat dat gevoel vaak vrij snel weer verdwijnt.  En dat je weer in je dagelijkse sleur terecht komt. Je stapt snel je routine weer in.

Hoe kun je dat frisse gevoel toch vasthouden, en zorgen dat je dat gevoel en de energie die erbij hoort toch vasthoudt? Heel simpel. Door met grote regelmaat iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Iets nieuws. Uitsluitend en alleen omdat het leuk is. En doe het in je eentje.

Ga op een mini-avontuur, doe iets feestelijks. Ga een winkel binnen die je niet kent, drink koffie op een nieuwe plek, eet een taartje. Bezoek een tentoonstelling, ga naar de film. Neem een andere bus.

Maar dat heb ik nog nooit gedaan....?!?

Als je dat doet, zul je merken dat je dat frisse gevoel met bijbehorende energie vast kunt houden, of het nu januari is of niet. Probeer het maar. Ik kan je garanderen dat je het kunt en dat het je veel gaat opleveren.

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie