handige bronnen

Afgelopen week stond ik met een standje op de informatiemarkt van het Promovendi Netwerk Nederland. Het was leuk om zoveel promovendi te ontmoeten, en nog leuker om kennis te maken met een aantal promovendi die me volgen via de nieuwsbrief, Facebook of Twitter.

op de informatiemarkt voor promovendi van het PNN

informatiemarkt voor promovendi,

 

 

 

 

 

 

 

 

Op die informatiemarkt stonden een aantal andere stands, waarvan ik denk dat het zeer  de moeite waard is als je daar vanaf weet.

Een Nederlands portal voor iedereen die informatie zoekt over onderzoekers en hun werk

Wil je meer informatie? Kijk dan op http://www.narcis.nl en http://www.dans.knaw.nl. In deze portal vind je bijna 85.000 publicaties. Het is dé plek voor wetenschappelijke informatie in Nederland.

Sustainable storage of data

Zorgen dat je data toegankelijk blijft en beschermd wordt als dat nodig is, is een toekomstgerichte manier van het opslaan van je data. Voor de sociale en geesteswetenschappen kun je daarvoor terecht bij DANS. De technische wetenschappers kunnen daarvoor terecht bij het 3TU.Datacentrum.

Wetenschap en praktijk samen aan tafel

Promovendis brengt jonge wetenschappers en mensen uit de praktijk met elkaar in gesprek. Het gaat om kennis en inspiratie, zonder verplichtingen, informeel en interactief. Een promovendus presenteert en bespreekt zijn of haar onderzoek bij een bedrijf of organisatie, voor een kleine groep toehoorders en gesprekspartners. Wetenschap en praktijk zitten letterlijk samen aan tafel. Dat geeft kansen voor je onderzoek en voor je loopbaan!

Ik hoop je binnenkort ook een keer te ontmoeten, bijvoorbeeld bij een workshop of promovendidag!

in actie op de informatiemarkt voor promovendi van het PNN

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren, ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie