jijzelf

‘Ik wil nog niet naar bed!’

Je hebt het vroeger vast ook met regelmaat geroepen. Ik in elk geval wel. En alhoewel ik altijd boos werd dat ik naar bed moest, bleek mijn moeder het toch bij het rechte eind te hebben door er voor te zorgen dat ik voldoende sliep.

Waarom is slaap zo belangrijk? Je weet wellicht dat je je slaap nodig hebt zodat je hippocampus z’n werk kan doen: ervoor zorgen dat je de dingen en acties onthoudt met je declarative en procedural memory. En dat betekent over het algemeen dat het veel productiever is om te gaan slapen dan nog een paar uurtjes doorwerken.

Maar wist je dat te weinig slapen heel serieuze gevolgen kan hebben? Claudia Aguirre laat dat in 4,5 minuut zien.

 

Kun je het filmpje niet zien? Klik dan hier.

Genoeg slapen dus, dat komt jou en je promotie ten goede!

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie