motivatie/inspiratie

Een oudcollega van mij, Lex van Velsen, stuurt me met enige regelmatig geniale, hilarische, grappige berichtjes die te maken hebben met promoveren.

enjoy-the-little-things

Omdat plezier en relativeringsvermogen belangrijk zijn voor iedere promovendus (als je plezier hebt, kun je veel productiever zijn; als je eventuele tegenslagen kunt relativeren is het makkelijker om progressie te blijven maken), wil ik je het volgende filmpje en de website niet onthouden.

Het filmpje gaat over een conferentie die in 2014 in Helsinki gehouden gaat worden, en geeft een heel speciaal kijkje achter de schermen en leert je veel over peer review…

(klik hier als het filmpje niet werkt).

En deze website wil je ook niet missen: waarom meer woorden gebruiken als het ook met weinig kan? Proefschriften in één zin. Misschien inspireert het je voor je eigen proefschrift?

Met heel veel dank aan Lex. Ik hoor graag je reactie!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.    

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie