Gefeliciteerd! Je bent al weer een stap dichter bij een succesvolle promotie!

Ja, ik wil graag een promotie-succes-sessie!
blank

Het resultaat van een promotie-succes-sessie: inzicht, overzicht en concrete stappen die je kunt zetten. Dat wil jij toch ook?

Een cadeau van mij, voor jou, om je te helpen succesvol en op tijd te promoveren!

Loopt je promotie niet helemaal zoals je zou willen? Heb je het idee dat je eigenlijk sneller zou moeten gaan dan je in werkelijkheid gaat? Continu het idee dat je niet genoeg doet? Wil je een keer sparren met iemand? Krijg je tegenstrijdig advies? Wil je weten of je het goed aanpakt? Of wil je simpelweg een keer een gesprek over je promotie met een objectieve buitenstaander? Geef je dan op voor een promotie-succes-sessie!

Arjenne Louter helpt je succesvol en op tijd promoveren

 

Het is een cadeau van mij, voor jou. Omdat ik niets liever doe dan promovendi helpen om succesvol en op tijd te promoveren. Alles wat je hoeft te doen is een formulier invullen. Geef duidelijk aan waarom ik juist jou zou moeten kiezen voor deze sessie, ik heb maar een beperkt aantal gesprekken beschikbaar en er zijn altijd meer aanvragen dan plekken.

En denk niet dat je heel helder moet hebben wat je probleem is of dat je te weinig hebt gedaan of nog niet ver genoeg bent voor zo’n sessie of dat je foute antwoorden kunt geven. Dat is een grote valkuil. Geef je gewoon op! (Niet wachten tot een ander moment, want zoals je weet is de kans dan groot dat je opgeven er bij inschiet, terwijl het je maar een paar minuten kost!)

Ik nodig je van harte uit voor een promotie-succes-sessie.

In zo’n sessie help ik je:

  • inzicht te krijgen in hoe je jezelf wellicht saboteert om van je promotie een succes te maken
  • een helder plan te maken voor je promotie
  • die ene stap te identificeren die je NU kunt zetten om van je promotie een succes te maken.
Ja, ik wil graag een promotie-succes-sessie!

Dit is wat ik je kan aanbieden: als je wilt dat ik je PRECIES uitleg wat je moet doen om te zorgen dat JIJ je proefschrift succesvol afrondt en wat voor jouw specifieke situatie de beste stap is die je kunt zetten, dan doe ik dat graag in een promotie-succes-sessie. Het is een cadeau van mij.

De waarheid over je proefschrift op tijd afronden

Er gaan veel horrorverhalen over hoe moeilijk het is om je proefschrift op tijd af te ronden. Voor een deel zijn ze waar: slechts 10% van alle promovendi lukt het om binnen 4 jaar z’n proefschrift af te hebben. En omdat er zoveel te doen is tijdens je onderzoek, je tegenstrijdig advies krijgt over hoe je alles het beste aan kunt pakken, iedereen je vooral die dingen vertelt die in zijn of haar eigen situatie werken (maar die hoogstwaarschijnlijk maar ten dele op jou van toepassing zijn), of omdat je veel te weinig ondersteuning krijgt, raken veel promovendi in de stress. Dat is niet nodig!

Ik wil je graag laten zien wat je wel en vooral ook niet moet doen om te zorgen dat je zonder stress, en mét tijd voor jezelf, toch heel efficiënt en effectief kunt werken. De promovendi die ik begeleid laten me zonder uitzondering weten dat ze door minder te doen juist méér bereiken. En dat ze eindelijk zonder schuldgevoel tijd voor zichzelf kunnen hebben. Ze hebben helderheid over hoe ze het beste kunnen werken en lopen bijvoorbeeld niet meer vast met schrijven, kunnen de weg vinden in hun literatuur en krijgen de feedback die ze nodig hebben. Ze sluiten hun dag tevreden af en kunnen dan genieten van hun avond.

Wil jij ook tot de 10% gaan behoren die z’n proefschrift succesvol en op tijd afrondt? Als je graag productiever wilt zijn, zo efficiënt en effectief mogelijk wilt werken, meer zelfvertrouwen wilt, minder stress, dan maak ik graag een persoonlijk stap-voor-stap-plan dat je gaat helpen om precies dat te bereiken. Promovendi komen naar me toe voor een doorbraak, en degenen met wie ik heb gewerkt, kunnen je vertellen dat dat is wat je daadwerkelijk krijgt.

Wat is de volgende stap?

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor zo’n persoonlijke promotie-succes-sessie, en natuurlijk werkt zo’n sessie het best voor promovendi die niks liever willen dan hun promotie op tijd afronden. Als dat bij jou past, klik dan hieronder om een aanvraag te doen voor jouw sessie.

 

Alleen al het invullen van de vragen heeft me aan het denken gezet. De promotie-succes-sessie heeft me een heel helder beeld gegeven van wat ik nu kan doen en ook daadwerkelijk ga doen. Ik heb er weer vertrouwen in!

Joke

Je begrijp precies waar promovendi mee worstelen. En ondanks dat het niet altijd gemakkelijk is, weet ik zeker dat ik niet meer onnodig aan het worstelen ben. Je hebt me weer op het juiste spoor gezet, en daar ben ik je heel erg dankbaar voor.

Herman

Het invullen van de vragen heeft me al enorm aan het denken gezet. De promotie-succes-sessie heeft me geholpen om meer duidelijkheid te krijgen over waar ik sta en nu weet ik dus ook weer wat goede volgende stappen zijn. M’n zelfvertrouwen is terug.

Mariska

Ik heb zoveel meer helderheid nu. Ik weet nu echt precies wat ik moet doen – en vooral ook moet laten – om flinke stappen te kunnen zetten. En de tips die je hebt gegeven over hoe ik het gesprek met m’n begeleider kon voeren, hebben me enorm geholpen. De samenwerking verloopt veel beter. Wat ben ik blij dat ik ondanks m’n aanvankelijke aarzeling tóch de stap heb gezet om me op te geven voor een promotie-succes-sessie.

Jacob

Ja, ik wil graag een promotie-succes-sessie!