motivatie/inspiratieNeem vakantie en leer iets nieuws!

In de vakantieperiode lukt het lang niet altijd om afstand te nemen en ‘los’ te komen van je onderzoek. Terwijl dat juist zo belangrijk is. Die afstand, dingen anders doen dan je normaalgesproken doet, weg zijn van je routines, zijn een belangrijke manier om weer op te laden, om nieuwe energie op te doen en om na de vakantie weer fris en vol goede moed aan de slag te kunnen.

 

Neem vakantie en leer iets nieuws

 

Een goede en hele simpele manier om afstand te nemen en dus jezelf weer op te laden en helder te kunnen denken is door iets nieuws te leren. Nieuwe dingen vragen je om uit je comfort zone te stappen, ook al is het maar een heel klein beetje. En dat geeft weer heel veel nieuwe impulsen.

Wil je iets nieuws leren? Op deze webpagina  vind je 100 gratis online tools die je op bijna elk gebied iets nieuws kunnen leren.  Zoek iets wat je leuk vindt, en ga er mee aan de slag. Fijne vakantie!

 

Wil je op de hoogte blijven van alle handige tips, trucs en tools? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Louter Promoveren en ontvang bovendien 321 #promotietips en maak óók nog eens kans op een promotie-succes-sessie! Klik hier.

Schrijf je in voor gratis promotietips

blank

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Plaats reactie