Ontketen je schrijfkracht

woensdag 15 mei 2024

JE KUNT JE NIET MEER INSCHRIJVEN

Schrijfkrachtdag

blankBen jij een gedreven promovendus, maar worstel je met academisch schrijven? Is het soms lastig om een heldere rode draad in je tekst te krijgen, loop je vast in eindeloze herschrijfsessies, weet je niet goed hoe je de literatuur in je tekst moet verwerken? Krijg je maar niet de feedback die je nodig hebt? Blijf je eindeloos schaven aan je alinea’s? Duurt het schrijven simpelweg veel en veel te lang? Ben je het plezier in schrijven aan het kwijtraken of inmiddels al kwijtgeraakt?

Laat die worsteling achter je en omarm een dag vol inzichten, inspiratie en schrijfkracht!

Op deze exclusieve schrijfkrachtdag duiken we in de essentie van het schrijfproces voor academisch schrijven en krijg je de tools om dit proces te beheersen. Deze dag is een onmisbare investering in je schrijfvaardigheid en een garantie voor succes.

blank

Waarom is het een goed idee om deel te nemen aan de Schrijfkrachtdag?

Efficiëntie: leer hoe je efficiënt schrijft zonder eindeloos te hoeven herschrijven

Effectiviteit: ontwikkel de vaardigheden van een ware schrijfmeester voor heldere academische teksten

Plezier: maak van schrijven (weer) een plezierige activiteit door nieuwe inzichten in verse inspiratie

Wat ga je leren?

 • Schrijfproces Mastery
  Ontdek je eigen schrijfproces, leer van het schrijfproces van succesvolle schrijvers en krijg toegang tot een onmisbare tool om je gedachten helder te krijgen
 • Literatuurbeheersing
  Hoe voorkom je dat je verdwaalt in de literatuurjungle? Je leert handige stappenplannen om keuzes te maken, overzicht te houden en bovendien leer je effectief schrijven over wat je hebt gelezen
 • Structuur Kunst
  Leer de kunst van het aanbrengen van een goede structuur in je tekst. Maak kennis met een foolproof methode om structuur te waarborgen en een heldere lijn in je verhaal te behouden
 • Meesterschap in alinea’s en zinnen
  Weten hoe je op een goede manier alinea’s en zinnen opbouwt is cruciaal. Ontdek de regels, en leer hoe je ervoor zorgt dat alinea’s en zinnen naadloos op elkaar aansluiten.
 • Optimalisatie
  Zet de puntjes op de i en krijg praktische tips om je tekst te optimaliseren. Leer wat je moet doen als je een schrijfblokkade hebt of vastloopt. 

Praktische informatie

 • Wanneer?
  Woensdag 15 mei 2024JE KUNT JE NIET MEER INSCHRIJVEN
 • Waar?
  Een kleinschalig conferentiehotel op de Veluwe, uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer
 • Investering?
  € 425,-, inclusief koffie, thee, fruit, lekkernijen en een overheerlijke lunch én niet te vergeten inclusief handige handouts
 • Vragen?
  Weet je niet zeker of deze training is wat je nodig hebt? Aarzel niet om contact op te nemen, dan bespreken we of deze training passend is. Het is voor jou en mij niet prettig als je bij een training zit die niet aansluit bij je behoefte, dus vraag gerust.

De Schrijfkrachtdag gaat door als er tenminste 6 deelnemers zijn.

blank

Laat deze Schrijfkracht-dag je academische reis gemakkelijker maken. Schrijf je in voor deze dag vol groei, inzichten en schrijfinspiratie. Het is jouw moment om de schrijfmeester in jezelf te ontketenen!

 

blank