Online PhD support.
Omdat het leven van een promovendus niet altijd over rozen gaat.

Elke twee weken | Gratis en voor niks


Ik doe graag mee

Schrijf je in — het kost je niks.

Arjenne Louter - helpt je succesvol en op tijd promoveren

Bezig zijn met een promotie kan fantastisch zijn.

Het is een mooie mogelijkheid, je leert van alles, hebt de tijd om je ergens helemaal in te verdiepen, krijgt nieuwe kansen, doet nieuwe contacten op, verruimt je blik, leert nieuwe dingen.

Maar een promotie heeft ook z'n keerzijde.

Je loopt ook tegen dingen aan. Niet alles gaat vanzelf, je bereikt je grenzen. Het leven van een promovendus gaat niet altijd over rozen…

Maar gelukkig is er hulp. Heb je het idee dat je zo af en toe wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor gratis en voor niks PhD support.

Ik doe graag mee

Schrijf je in het kost je niks.

Laat me je helpen.

Ik ondersteun promovendi al meer dan 12,5 jaar om succesvol, gezond en op tijd te promoveren en weet precies wat er speelt.

Misschien is je werkdruk te hoog, of heb je verschijnselen die bij een burn-out horen, je planning is té strak. COVID maakt alles lastiger. Je overweegt te stoppen, bent bang dat je niet goed genoeg bent of krijgt niet de begeleiding die je nodig hebt. Het kan ook zijn dat het je niet lukt om productief te werken, je weet niet goed welke stappen je moet zetten, je voelt je eenzaam, misschien heb je last van het impostersyndroom.

Je ziet het simpelweg af en toe niet meer zitten. Waarschijnlijk niet zozeer omdat je je onderwerp of het doen van onderzoek niet leuk vindt, maar vanwege het proces.

Hoe moet je je promotie aanpakken? Hoe weet je welke stappen je moet zetten?

Wees gerust. Je bent niet de enige die tegen problemen aanloopt. Het leven van een promovendus is nu eenmaal niet altijd gemakkelijk.

Maar gelukkig is er hulp.

Heb je het idee dat je zo af en toe wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Schrijf je dan in voor de gratis en voor niks online PhD support.

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt elke twee weken een uitnodiging voor een zoommeeting. Aan die meeting kunnen vooralsnog maximaal 25 mensen meedoen om te zorgen dat er genoeg aandacht is voor iedereen. Tijdens de meetings gaan we in op vragen die je hebt en kun je elkaar ondersteunen. De meeting duurt maximaal een uur.

Wat krijg je?

  • hulp
  • contact met andere promovendi
  • structuur, vanwege de tweewekelijkse afspraak
  • concrete tips, tricks & tools
  • een luisterend oor

Schrijf je direct in, je ontvangt de uitnodiging voor de meetings vanzelf in je mailbox.

Schrijf je inhet kost je niks.

"Sinds ik met jou gewerkt heb, heb ik weer zelfvertrouwen. Ik weet weer waarin ik goed ben en waarin minder, ik weet waar ik blij van word, ik weet wat ik belangrijk vind in het leven, in het omgaan met mensen. Ik bruis weer van de ideeën. Het gaat goed met me! ”

—Everdiene Geerling

Waarom meedoen?

Omdat iedereen wel eens een steuntje in de rug kan gebruiken.

Elke twee weken - gratis en voor niks.