Eveneens inspirerend waren mijn schrijfdagen en de intensieve slag in ons schrijf-denken die ik maakte samen met […], met behulp van Arjenne Louter.

Angela van der Heijden

Promoveren heeft niet alleen een inhoudelijke, maar ook een procesmatige kant. Een coachingstraject met Arjenne Louter hielp mij daarbij. Ik dank het bestuur […] voor een bijdrage in de kosten hiervan.

Henk ten Brinke

Arjenne Louter, wat kwam ik na de proefschriftschrijfdriedaagse thuis met veel tips en een berg inspiratie!

Marieke van Horck

Promoveren wordt vaak vergeleken met topsport. Voor beide geldt: naast een goede hoofdcoach is assistentie onmisbaar. Lieve Arjenne, van Louter Promoveren, dank je door je duwtje in de rug op het moment dat ik dat het meest nodig had. Jij maakte wetenschappelijk schrijven weer leuk, maar dat is lang niet het enige. Ik ben enorm dankbaar voor alles wat ik van je heb geleerd.

Laura de Vries

Arjenne, I guess I did not pick up all what you taught me, but I certainly progressed based on your insights.

Martien Stienstra

I thank Arjenne Louter for her extremely helpful writing course, which I gladly recommend to all Dutch PhD candidates.

Annemieke Drummen

Arjenne, ik ben erg dankbaar voor jouw luisterend oor, heldere blik, steun en tips. Ik weet zeker dat ik nu nog niet dit punt had bereikt zonder jouw hulp en voordal dat de weg anders nog een stuk moeizamer zou zijn geweest. Ik heb veel dingen van jou en de mede-PhD studenten geleerd die ook in de toekomst nog van pas gaan komen.

Mirjam Lohuis